Podcast Podcast arrow_downward

Slide Bent u op zoek naar de volgende stap in uw digitale communicatie? Dan is een podcast de oplossing die u zoekt. Sinds 2015 zitten podcasts in de lift. Het is een fenomeen dat is overgewaaid uit Amerika. Het waren oorspronkelijk comedians die begonnen zijn met podcast maken. Ondertussen zijn er in België al een 55 tal actieve podcasts die maandelijks hun aantal luisteraars zien groeien. Maar wat is een podcast nu juist? De term zelf is een samentrekking van de woorden iPod en broadcast. Het is een audio opname die geluisterd kan worden via je smartphone, laptop, of tablet. Je luistert dus waar en wanneer je wil naar alle soorten verhalen, nieuws, informatie, interviews etc.

Slide Communicatie "Every act of communication is a miracle of translation."
-Ken Liu

Project 1 Verschillende organisaties tonen aan dat podcast de strategie is om duidelijke, heldere en transparante communicatie te voeren. Wist u dat McDonald's in 2014 een podcast heeft opgericht naar aanleiding van verschillende PR problemen?
McDonald's heeft podcast op een slimme manier toegepast. Ze maken gebruik van het lange en brede formaat om hun intenties op lange en korte termijn uit te leggen.
LEES MEER
Project 2 Creëer een podcast waar potentiële klanten naar luisteren. Open for Business is eBay’s podcast over het opbouwen van een bedrijf van de grond af aan. Luister naar alle 13 afleveringen met gastheer en ondernemer John Henry. Hij praat met ervaren en startende ondernemers over de belangrijke lessen die ze onderweg hebben geleerd. Van rekrutering, tot de prijszetting, tot financieringen en de klantenservice, Open for Business is een must voor iedereen die succes wil hebben in het bedrijfsleven. eBay creëert een podcast waar ervaring op te vinden is, ze positioneren zichzelf als platform waar ondernemers kunnen bijverdienen door te handelen op eBay. LEES MEER Project 3 #LIPSTORIES maakt sterk gebruik van content marketing door een bekend merk te gebruiken om een belangrijke en krachtige boodschap te communiceren, dit via innemende en opbeurende verhalen. #LIPSTORIES is een podcast gemaakt door Girlboss Radio in samenwerking met Sephora. Met deze podcast vieren ze hun nieuwe lippenstiftlijn en de vrouwen die deze lijn inspireerden. Elke aflevering gaan ze in gesprek met een invloedrijke of succesvolle vrouw om zo andere vrouwelijke leiders, activisten en ondernemers te motiveren. LEES MEER Project 4 ‘The message’ door General Electric, een podcast waar wetenschappers buitenaardse boodschappen proberen te ontcijferen door technologie te gebruiken ontwikkeld en verkocht door General Electric. ‘The message’ en de opvolgers van deze podcast serie creëren interessante en leerrijke verhalen en communiceren tegelijkertijd technologische ontwikkelingen binnen General Electric. LEES MEER
01 02 03 04 PROJECTS

Conception Introductie Ontwikkeling Lancering Unigate Solutions creëert de hele show. Wij ontwikkelen samen met u de strategie en ontfermen ons over de planning en productie van de podcast. Wij zijn enkel tevreden met het beste resultaat en zullen er dan ook alles aan doen om dat te bekomen. Design Introductie Ontwikkeling Lancering Unigate Solutions werkt met kwalitatieve en hoogwaardige materialen om het beste resultaat te bekomen. Wij nemen de volledige ontwikkeling op ons, u zelf hoeft enkel te genieten van het resultaat. Kwaliteisvolle Podcasts hebben enorm veel potentieel in deze sterk groeiende markt. Het is dan ook nu de moment dat u als organisatie de kans moet grijpen om als eerste op deze trend in te spelen. Wij streven perfectie na door telkens de limieten van onze creativiteit op te zoeken gedurende het ontwikkelingsproces. Consulting Introductie Ontwikkeling Lancering Na de productie volgt de lancering. Wij zetten uw podcast samen met u strategisch op de markt, via kanalen die uw podcast succesvol zullen maken. Wij kiezen zorgvuldig clips uit de podcast uit die verspreid zullen worden via verschillende kanalen om om mensen aan de afleveringen te introduceren en zo een publiek op te bouwen. Onze manier van aanpak zet u op voor succes.

Make it
real
Make it
real
START HIER UW PODCAST

Slide Ontdek de mogelijkheden van podcast voor uw organisatie. Laat ons een vrijblijvend gesprek voeren over hoe podcast als strategie voor u werkt. +32479923381 info@unigatesolutions.com Turnhoutsebaan 91 2970 Schilde STUUR ONS EEN EMAIL VEEL GESTELDE VRAGEN CONTACT arrow_upward